Ченге срещу наркодилър в Big Brother 4

Сблъсъкът предстои
2 ное 2008 18:06, Петя Славова
46
Ченге срещу наркодилър в  Big Brother 4
Най-често номинираният съквартирант. Снимка: Big Brother

Никак не им е лесно на съквартирантите в къщата на Big Brother.

След като преживяха Страшния съд, четирима от тях си тръгнаха от предаването. Изгонените тази седмица бяха Мила, Камен, Владо и Иван.

Останалите в играта получиха първата мисия по предложение на зрителите - Сляпа седмица.

Това предизвика неподозирани емоции в някой от тях. Други се замислиха за съдбата на вече изгонената Мила, а трети умишлено саботираха мисията.

Последваха и естествените номинации. Отново един от потенциално изгонените от предаването е Цветан. Този път бившият полицай ще се изправи срещу бившия наркодилър Константин.

Така, като в холивудски екшън, бившето ченге, което нееднократно е вкарвало зад решетките хора като Константин, ще се изправи в директен двубой срещу един от някогашните си арестанти.

Константин, чийто прякор Скобара идва от името на Пабло Ескобар, е бивш наркодилър, който се е сблъсквал със закона в лицето на Цецо неведнъж.

Двамата демонстрираха досега безпроблемно и на моменти дори приятелско взаимоотношение в къщата.

Сега обаче те са изправени в директен двубой.

Двамата участници в Big Brother имат само ден, за да извадят компромати един срещу друг.

Сблъсъкът предстои. По-слабият ще напусне къщата на 3 ноември. Завинаги.

Всичко за Big Brother вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ей сега ще си проличат хората , които гледат тази простотия.....за Скобара или какъвто е там ще гласуват хората които обичат простотията, пошлостта, слушат тъпата чалга ..........и ще съм истински изненадана ако той излезе...но за съжаление това "предаване" го гледат такива......тва е.....
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ох 1,какъв човек на закона е тоз ревльо бе,сигурно когато е трябвало да вкара някой в чауша той се е молил със сълзи на очи да го извини и че повече няма да се повтаря.Всеки човек има право на втора възможност и Костадин доказва ,че наистина иска да се поправи,че кои сме ние да го съдим и обиждаме,така както е тръгнало в България,нищо чудно и твоето и моето дете да бъдат зарибени,това не е нещо което ти и аъ можем да предотвратим,но това ,което можем да направим е да дадем шанс на човека който е осъзнал грешката си,а Цецка ревливата нека си ходи ,аман от крадливи полицай.Баща на 3 деца ,а реве,като вдовица за к..р..искал да го съжаляват,баща му починал преди 30г.и още циври,а моя баща /лека му пръст/почина преди 2г.но се стегнах и си казах,живота продължава със сълзи не се постига нищо,а Цецко само си го представи на война,ще има да се оаква и плаче ах ах ах-нека си върви при любимата.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Цецо в бивш полицай, да не говорим че е бил и МИЛИЦИОНЕР. Не може от еди нда се съди за хиляди - а е редно да с ииде наркомана - ***, ако той остане, *** държва....
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
zashto niama komentari be hora. Tolkova li vi haresva tazi grozna fizionomiya, na vsi4koto otgore i policai /bivsh/.Aide be!? tova e 4is mrasnik.Pochti ne go gledam tova predavane i samo zaradi fizionomiyata na toya.Na vsi4koto otgore i tezi koito praviat ve4er komentara se opitvat da vnushat v horata simpatiya kum toya visokomeren i lujliv groznik. tova e moeto mnenie puk ako niakoi si go haresva da glasuva za nego , no otbluskvashtata mu fizionomia nee v polza na 4oveka struva mi se
1
0
 
0
 
! Отговори
ББ преди 15 години
След като измаше избор от *** лезбийка,долен гей,*** и свестен човек България махна свестния човек а сега между наркоман-наркодилър и полицай сигурно ще изгонят човека на закона.Сбъркана държава във всички отношения.Много сме жалки и смешни.